Screen Shot 2015-03-06 at 11.46.55 PM

“Madama Butterfly” la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti

Felicitari tinerilor artisti, masteranzi si studenti, care au si-au pus talentul si curajul la bataie ca ne ofere acest titlu extrem de greu, cu care se vor mai intalni ceva mai tarziu in cariera lor.

Bianca Margean, despre care am auzit atatea inainte s-o aud, are tot dreptul sa spere la lucruri bune pentru cariera ei cu o voce asa frumoasa si de substanta pentru roluri de anvergura.

Adrian Dumitru ar fi foarte inspirat daca ar lua in considerare Puccini pentru Concursul de Canto care incepe saptmana viitoare la Bucuresti. It’s a tough world out there, dar sa pornesti la drum cu asa acute si timbru…

Spre incantarea mea, l-am regasit pe Alexandru Chiriac in Sharpless in aceasta seara. La categoria lui de varsta, este cea mai frumoasa voce de bariton pe care am auzit eu pe aici. Daca as face talent scout, m-as tine la curent cu evolutia lui. Mon entourage operatic subscrie.

Bravi tutti!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>