Screen Shot 2015-03-08 at 11.40.14 PM

ALEXANDRA TARNICERU, premiul II si un Mozart de exceptie

Fost-am prin multe teatre si spun cu mana pe inima ca nu prea mai sunt contese ca altadata prin nuntile lui Figaro din ziua de azi. Acum 3 ani Alexandra Tarniceru canta tot “Dove sono..” la Sala Radio si ma bucuram pentru noua promisiune pe care am putea s-o avem in acest repertoriu. Uite ca vocea ei minunata tot cu Mozart (printre altele) a convins juriul.

OperaOnline te felicita din toata inima draga Alexandra si iti multumeste pentru ocazia de a asculta acesta arie grea, frumoasa si sensibila pe scena ONB!

Pentru multe poze frumoase de la finala concursului si de la Gala, faceti o vizita pe fagina de Facebook a fotografului :-)

Pentru lista completa a castigatorilor mergeti pe website-ul ONB.

Bucuresti, 16 iunie 2013. Foto@Florin Artist

6 comments

 • ela

  off-topic, nu va supati:
  Cu ce a deschis orchestra gala de duminica? mi-a ramas in cap si nu stiu ce e!
  Multumesc frumos.

 • ela

  Multumesc.
  Ar fi fost mai bine sa anunte ce se canta, si la intro si la concurenti, o scapare organizatorica.

 • vasile

  Am urmarit acest concurs de la inceput si pentru mine surpriza cea mai mare a fost Alexandra Tarniceru.A prezentat arii frumoase ,diverse si grele.Este greu de crezut ca o soprana atat de tanara poate canta atat de frumos Mozart.In semifinala a cantat impecabil ambele arii cu un plus pentru aria Micaelei din opera Carmen(a fost tipul de voce care imi place pentru acest rol).
  A fost un concurs cu voci foarte bune ,felicitari pentru organizatori si concurenti.

 • Alexandra Tarniceru

  Opera Online..Va mulțumesc din suflet pt minunatele cuvinte.Astept cu nerabare oportunitatea cand ne vom cunoaste si personal.Alese bucurii si un an 2016 incununat cu succese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>