CELLIA COSTEA a cantat in aceasta seara la ONB

Ca vocea Celliei Costea e superba ne-am convins toti inca de la inceput. Dar m-au impresionat delicatetea si sensibilitatea cu care a cantat personajul, dozajul perfect intre pasajele de fragilitate si cele in care isi “striga” dragostea, destinul.. foarte, foarte frumos. Nimic prea mult, nimic prea putin in  Mimi pe care am vazut-o in aceasta seara gratie Celliei Costea. Ascultand-o, m-am gandit la Butterfly. Cred ca ar avea ceva de spus in acest rol.

Spectacolul in sine m-a captat incepand cu actul 3 (care este preferatul meu) si m-a adus atarnata de balustrada in ultimul unde chiar m-au furat cele ce se intamplau pe scena. Cel mai bun act al lui Marius Manea, un final foarte vibrant.

Cellia Costea, multumesc pentru vocea ta minunata care m-a facut sa traiesc niste emotii speciale in acesta seara. Fizic la Bucuresti si cu sufletul la mii de kilometrii distanta m-am gandit, inca o data, ca dragostea e cel mai frumos lucru care ni se poate intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>