Screen Shot 2015-03-10 at 12.41.51 AM

IULIA ISAEV, Tatiana

A fost “Evgheni Oneghin” in aceasta seara la ONB, un spectacol care a stat  pe umerii doamnelor: Iulia Isaev, Maria Jinga, Ana Maria Comsa, Ecaterina Tutu.

Iulia Isaev, o Tatiana speciala, mai ales in scena scrisorii care a fost cursiva, superb sustinuta emotional. Foarte frumos a cantat.

 

6 comments

 • Nicoletele

  Mishu, total de acord! Mie mi-a placut chiar mai mult decit prima oara (2009). Este unul dintre cele mai bune spectacole ale ONB…

 • Daniela

  Intr-adevar, doamnele s-au descurcat mult mai bine decat domnii in spectacolul de aseara. Iulia Isaev a trait realmente rolul si ne-a transmis toate starile pe care OperaOnline le-a surprins foarte bine in fotografii, pe langa faptul ca a cantat superb! O surpriza placuta a fost Ana Maria Comsa in rolul mamei, rol pe care l-am trecut cu vederea data trecuta cand am vazut spectacolul (nu-mi mai amintesc cine a cantat atunci).

 • Margarit

  Subscriu la comentariile anterioare. Un spectacol foarte bun datorita mai ales Iuliei Isaev – o Tatiana perfecta. As remarca si costumele – aspectoase si potrivite. De asemenea inovatiile regizorale, cum sunt acei ingeri-fetite (cel putin eu asa am interpretat aceste prezente inedite).

  Am totusi o observatie: s-au omis unele parti din partitura – la balul Larinei nu sunt redate toate comentariile critice ale invitatilor la adresa lui Oneghin, lucru care il irita pe acesta si il determina sa se razbune pe Lenski (cel care-l adusese acolo) facindu-i curte Olgai, ceea ce conduce la deznodamantul tragic al duelului. Comportarea lui Oneghin apare astfel cam brusca si nemotivata, in contradictie cu libretul original.

  Multumiri pentru fotografiile reusite postate pe site !

 • Flaviu

  Un spectacol bine legat, cursiv. Iulia Isaev a fost la inaltzime, bine secondata de toata echipa. Se cuvine sa-l onoram pe maestrul Pompei Harasteanu, o legenda vie o operei romanesti. Nu-i de colo sa cinti bine la 75 de ani!

  Observatzia lui Margarit este binevenita: povestea a pierdut din coerentza prin omisiuni din partitura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>