Nelly pentru Rege

Opera Nationala, Gala prilejuita de aniversarea Majestatii Sale Regele Mihai. S-au purtat cele mai elegante tinute pe care le-am vazut vreodata la un eveniment la ONB. Dar mai presus de orice, s-au purtat emotia, demnitatea, decoratiile militare si o vibratie speciala.

Inevitabil, senzatia ca participam la un eveniment unic, special. S-o fi demonetizat deja pe ziua de azi formula dar as folosi-o si eu fara rezerve: a fost un moment emotionant. Mai ales la sfarsit: dupa ce s-a cantat Imnul Regal cu sala in picioare, publicul a cantat “Multi ani traiasca” pentru Rege.

Foarte inspirat si programul galei, alegeri extrem de potrivite¬† pentru fiecare dintre cei 3 artisti. Nelly m-a impresionat in mod deosebit cu aria & calaletta Lucreziei din “I due foscari”, cu pianissimi superbi,asa cum o stim… lui Vlad Mirita ii vin manusa cantonetele.¬† Dar Teodor Ilincai a “furat” momentul serii: aproape ca a ridicat sala in picioare cu “Nessun Dorma” (orchestra chiar s-a ridicat in picioare).¬† Bravo!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>