Screen Shot 2015-03-08 at 12.02.10 PM

Povestile teatrului

 

Daca nu ne dau ei motive sa povestim, ne descurcam cu ce avem: am survolat galeria foto aseara si mi-am dat seama ca-s atatea povesti cate imagini. Bunaoara, acum cativa ani, de ziua mea la Londra, ma gandesc sa plusez (de parca n-aveam deja atatea de facut) cu un “Hamlet” in care juca Jude Law, un matinal. Evident ca era sold out cu mult timp inainte. Mi-a venit si mie randul sa experimentez una dintre faimoasele cozi pentru biletele zilnice sau “returns”. Very hot ticket, coada luuuuuunga, bilete la negru …In zona isi face apartia si un homeless, “cersetorul teatrului”, care s-a gandit sa ne tina de urat: incepe sa povesteasca chestii despre actorii care joaca acolo, pluseaza cu Jude Law: cand a venit Jude aseara, cu cine a venit, Jude se deplaseaza numai cu taxiul, i-a zis nu-stiu-ce etc etc. Noi am cascat gura la el si a trecut timpul mai usor. Cersetorul se aseaza inapoi la post, langa stage door. Urmeaza sa se intample lucruri :-)

Am prins si eu un bilet in picioare, undeva la marginea de sus a teatrului. Cu ambitia sa inteleg tot ce se spune, m-am ales imediat cu o durere de cap…mi-am invatat lectia: la Shaekspeare trebuie sa ma concentrez pe spectacol in ansamblu.

Povestile sunt peste tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>