Screen Shot 2015-03-08 at 11.49.38 PM

Program de sala. Cum se face

In spiritul schimburilor culturale de idei, informatii si material didactic ce are loc permanent in mon entourage, m-am pus la punct cu ultimele informatii de la Londra. Mai precis recentul concert pe care Angela Gheorghiu l-a sustinut la Royal Festival Hall in compania lui Teodor Ilincai si cu Tiberiu Soare la pupitru.

Am savurat pe indelete fiecare pagina din programul de sala. Pentru ca oamenii astia stiu sa faca programe de sala. Pe vremuri ma miram cat de multi le cumpara, mai ales la ROH unde costa destul de mult. Inainte de a intra in sala esti “inarmat” cu cele mai utile si interesante informatii, dupa cum urmeaza:

O coperta frumoasa, desigur (sus)

Un profil al artistului, pe larg

Prezentarea fiecarei arii

Traducerea fiecarei arii

Si BONUS! Un interviu din care am fotografiat pentru voi trei dintre intrebari :-)

Lectura a fost bine asezonata cu un Ristreto Bianco de la Starbucks iar vremea a fost numai buna de stat la taclale operatice (la soareeeee!!!). Raman datoare. Tot cu stiri de la Londra :-)

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>