Teodor Ilincai, mai multe despre volumul de poezii

Ma gandesc ca trebuie sa fiti cel putin la fel de curiosi ca subsemnata asa ca m-am conformat, conectat si aflat ceva mai multe detalii despre “Cromatisme”, cartea lui Teodor Ilincai. Ca sa fiti bine informati inainte de lansarea de la Bucuresti :-)

Teodor Ilincai scrie poezii de vreo 2 ani dar pana acum cateva luni nu s-a gandit la publicarea lor.

Stiu, si eu m-am intrebat, cand are un tenor mereu pe drumuri timp sa scrie poezii? Intre drumuri, unele dintre ele chiar in avion…inedita este povestea poeziei “Mama (mea)” pe care a scris-o in gara din Zurich.

Asa se face ca intre doua spectacole, orase sau avioane s-au adunat 65 de poezii intr-un volum de 130 de pagini. O carte ce poarta amprenta creativa a lui Teodor in toate detaliile ei: de la fontul tipariturii si culoarea hartiei la coperta care reprezinta un tablou ce se afla chiar in casa lui…

Asezate in 3 cicluri, poeziile sunt rezultatul unui alt tip de exprimare artistica, descoperit ceva mai tarziu decat cantatul. Un volum pe care l-a lansat intai la Suceava, apoi (era musai) chiar la el acasa, la Malini: cu toti cei care-l stiu de-o viata. Si carora le-a oferit, pe langa carte, si un moment cu voce si chitara.

Teodor Ilincai si “Cromatismele” ajung si la Bucuresti pentru lansare dupa cum urmeaza:

Joi 16 ianuarie, ora 18:00.

Elite Art Gallery, strada Academiei nr. 15.

Un eveniment deschis publicului larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>