Screen Shot 2015-03-06 at 3.05.58 PM

UTO UGHI la Bucuresti sau cum se leaga lucrurile

 

Faptul ca Uto Ughi a fost elevul lui George Enescu este o informatie inedita care ne leaga afectiv (macar putin) si apriori de violonistul italian care concerteaza maine seara la Ateneu.

Recitalul pe care il va sustine la Bucuresti, acompaniat de pianistul Bruno Canino, marcheaza Presedintia italiana a Consiliului Uniunii Europene, deschide stagiunea camerala la Ateneu si se intampla, in mod fericit, de ziua internationala a muzicii!

Putin mai devreme, in aceeasi zi, Uto Ughi va primi titlul de Honoris Causa al Universitatii de Arte “George Enescu” din Iasi.

Si inca ceva…Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura (unul dintre organizatori) implineste, in octombrie, 1 an de activitate! M-am mirat cand am aflat, mie mi se pare ca sunt in peisaj de cand ma stiu eu spectator. Poate unde proiectele lor s-au pastrat in memoria mea afectiva. Am putut cateodata sa observ lucrurile mai de aproape,  va spun ca e multa pasiune, dragoste pentru muzica si artisti, munca – nu mai spun! Si o energie al carei secret inca nu l-am aflat :-).

Tin sa-l felicit pe Mihai Stan, presedintele asociatiei pentru tot ce ne-a oferit si mai ales pentru ce ne asteapta. Pentru ca mie mi se pare ca abia s-a pornit. Ganditi-va ca saptamana viitoare avem Gala Viorica Cortez!

Dar despre asta vom mai vorbi, cat de curand.

Ne vedem la Ateneu!

Pentru cei care n-au inca bilet, vad ca mai sunt cateva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>