Screen Shot 2015-03-06 at 4.09.45 PM

Semnate, parafate. Cu povesti alaturate :-)

N-am mai avut ocazia sa calatoresc in ultima vreme. Si aici am cam stat pe uscat (sa vina sambata mai repede!!!!). Si cum aseara am avut o discutie foarte placuta despre treburi operatice, am ajuns acasa si am rasturnat pe jos “materialul didactic” (= toate cele ce s-au adunat de prin calatorii). Cum ma uit eu la caietele program, am o revelatie: semnaturile (autografele) doamnelor sunt mult mai usor de descifrat. Mai jos, autograful unui tenor celebru. Ca sa incepem cu categoria grea. Ia sa vedem cine ghiceste :-)

Pe parcursul zilei am sa pun mai multe (poate din ora in ora?). Dupa ce ma trezesc, of course. Adica e noapte de-a binelea acum, cand scriu.

1. Asta ramane asa, poate ghiceste cineva…JOSEPH CALLEJA

2. Marianne Cornetti. Ne vedem peste o ora. Urmeaza un domn :-)

3. Ramon Vargas. “Felicitarile” nu stiu sigur pentru ce erau, probabil pentru ca a putut schimba cateva vorbe in limba lui. O semnatura ingrijita :-)

4. Luciana Serra. Aici nu-i greu, am lasat si mesajul. O experienta unica, sa stau de vorba cu Luciana Serra. Nici nu mai stiam cum ma cheama…

5. Ia sa va vad. Desi sunt si aici indicii. Un domn foarte talentat. Va zic eu mai incolo (am fost provocata :-) !). MARIUSZ KWIECIEN.

6. Hai ca e simpla! Donna Elvira…semneaza ordonat. RUXANDRA DONOSE

7. Numai la tenori am vazut asa semnaturi. De data asta – niciun indiciu :-). JOSE CURA.

8. Anna Caterina Antonacci. A semnat din picioare. Altfel…:-)

9. Cu toata viteza inainte de acum, caci vine seara si dupa ce joaca de azi se va fi incheiat, posibil sa le sterg. Asadar…tenor  (Bogdan Mihai) care semneaza frumos. Exista!  :-)

10. Nelly Miricioiu, scrie cat se poate de clar. Tosca la Londra, prima data cand am avut ocazia sa schimb doua vorbe. Ca sa exprim o imensa apreciere…

11. La Ceci, daca aveti vreun dubiu, chiar si fara foto, nu cred ca era o problema de descifrare. Cred ca se poate si mai bine. Asta era la Barbican, bine dupa miezul noptii si o coada de vreo 200 de persoane. Prima semnatura cred ca arata impecabil :-)  .CECILIA BARTOLI.

12. Stati asa ca nu s-au terminat provocarile: tenor, imi place enorm. Nu, nu l-am vazut niciodata live. Acest autograf l-am primit de la mon entourage, prezent la fata locului. Cado. Ia sa vad daca deslusiti. Eu sigur n-as fi reusit…MARCELLO ALVAREZ.

13. Cu toate indiciile la vedere, ghici ciuperca, cine-i? ERWIN SCHROTT.

 

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>